Deltag i vores
TIVOLISMAGNING

Søndag d. 2. September mellem kl. 11:00-16:00

En dag fyldt med oplevelser! Kom og smag på vore forskellige tomat- og chilisorter, hør foredrag og meget andet! 

Læs mere

Skab dit eget 
KURSUS!

VI SAMMENSÆTTER GERNE KURSER EFTER ØNSKE FOR BÅDE VIRKSOMHEDER OG PRIVATE

Kurserne kan foregå i gartneriet eller ved en ønsket lokation og de kan handle om alt fra dyrkning, foredrag til chilismagning. Kursernes indhold varierer alt efter sæsonen.

Skriv os en mail med dine idéer og ønsker på post@gartneri-toftegaard.dk eller ring på telefon 56217163

Læs mere

Deltag i kurset
DYRKNING I DRIVHUS

Søndag d. 22. april Kl. 13:00-16:00

Et kursus som indfører dig i kunsten af dyrke under glas. Vi skal snakke om jord, gødning, samt pasning og pleje af planter i drivhus. Vi vil klæde dig på til at komme i gang, eller gøre dig klogere på det du allerede ved noget om. Agurker, tomater og chili vil selvfølgelig have en central rolle denne dag. Kom og bliv inspireret og tag nyttige tips med hjem.

Læs mere

Deltag i kurset
ØKOLOGISK DRIVHUSDYRKNING

Søndag d. 15. april Kl. 13:00-16:00

Er du interesseret i at dyrke dine egne grøntsager og dyrke dem økologisk? Så er dette kurset for dig. Her skal vi snakke om hvad man kan dyrke og hvilke muligheder der er for at dyrke dem økologisk. Vi snakker om planter, jord og gødning og vi skal snakke om hvordan man løser problemer med sygdomme og skadedyr på en bæredygtig måde uden brug kemikalier. Vi giver dig gode tips med hjem, så du er helt klar til at komme i gang med at dyrke dine egne økologiske grøntsager.

Læs mere

Deltag i vores
CHILISMAGNING

Lørdag d. 15/9 2018 mellem Kl. 13:00-15:00

Nu bliver det HOT! En dag i chiliens tegn! Vi snakker om chiliens oprindelse, om dyrkning, pasning og pleje. Vi kommer til at stifte nærmere bekendtskab til de forskellige styrker og i lære at bedømme styrken i chilien. Vi kommer til at smage på de helt milde og arbejder os herefter til de allerstærkeste (hvis man har lyst).

Læs mere

Deltag i vores
TOMATSMAGNING

Lørdag d. 25/8 2018 mellem Kl. 13.00-15.00

En dag fyldt med oplevelser! Kom og smag på vore forskellige tomatsorter, hør foredrag og meget andet! 

Læs mere

Chilismagning og andre arrangementer

Med jævne mellemrum afholder vi forskellige arrangementer inden for tomat- og chilismagning. Find næste arrangement her på siden.

Få flere informationer om tomat- og chilismagning

Har du spørgsmål til vores tomat- eller chilismagning, eller ønsker du blot yderligere informationer om vores arrangementer? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon +45 5621 7163 eller vores e-mail post@gartneri-toftegaard.dk. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål og fortælle dig yderligere om vores tomat- og chilismagning. Vi ser frem til at modtage din henvendelse.