Deltag i vores
TOMATSMAGNING

Lørdag d. 24. august 2024 kl. 13.00 – 15.30

En dag fyldt med oplevelser! Kom og smag på vore forskellige tomatsorter, hør foredrag og meget andet! 

Læs mere

Deltag i vores
CHILISMAGNING

Lørdag d. 7. september 2024 kl. 13:00 - 15:30

Nu bliver det HOT! En dag i chiliens tegn! Vi snakker om chiliens oprindelse, om dyrkning, pasning og pleje. Vi kommer til at stifte nærmere bekendtskab med de forskellige styrker og du lærer at bedømme styrken i chilien. Vi kommer til at smage på de helt milde og arbejder os herefter til de allerstærkeste (hvis man har lyst).

Læs mere

FOTO LOCATION

Frodig skønhed og unikt forfald! 

Vi udlejer gerne Gartneri Toftegaard’s gamle unikke stemningsfyldte trædrivhuse som fotolocation til produktfoto, modereportager mm. På Gartneri Toftegaard finder du en sjælden autencitet: højt til loftet og et fantastisk lysindfald gennem de store vinduespartier. Drivhusene afspejler en vifte af locationmuligheder, der alle er unikke på hver sin måde. Vi byder på afskallet maling, rå mure og frodighed. Gartneriets stemningsfyldte atmosfære danner flot kontrast til moderne design mm. Vi bruges af virksomheder, bureauer samt mode- og reklamefotografer.

Kontakt post@gartneri-toftegaard.dk og få en snak om muligheder.

Læs mere

Lej Toftegaard's rammer

Brug drivhuscaféens unikke stemningsfyldte rum til vinsmagning, reception m.m. 

Vi udlejer gerne Gartneri Toftegaard’s unikke stemningsfyldte drivhuscafé til private arrangementer, som foto location til produktfoto, vinsmagning, reception, lagersalg mm. 

Kontakt cafe@gartneri-toftegaard.dk og få en snak om muligheder.

 

Læs mere

Skab dit eget 
KURSUS! 

Chilismagning/Teori omkring dyrkning og anvendelse af chili/Tomatsmagning/Krydderurtesmagning med vejledning i anvendelse. 

VI SAMMENSÆTTER GERNE KURSER EFTER ØNSKE FOR BÅDE VIRKSOMHEDER OG PRIVATE

Kurserne kan foregå i gartneriet eller ved en ønsket lokation og de kan handle om alt fra Chilismagning, teori omkring dyrkning og anvendelse af chili, tomatsmagning til krydderurtesmagning med vejledning i anvendelse. Kursernes indhold varierer alt efter sæsonen.

Skriv os en mail med dine idéer og ønsker på post@gartneri-toftegaard.dk eller ring på telefon 56217163

Læs mere

Chilismagning og andre arrangementer

Med jævne mellemrum afholder vi forskellige arrangementer inden for tomat- og chilismagning. Find næste arrangement her på siden.

Få flere informationer om tomat- og chilismagning

Har du spørgsmål til vores tomat- eller chilismagning, eller ønsker du blot yderligere informationer om vores arrangementer? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon +45 5621 7163 eller vores e-mail post@gartneri-toftegaard.dk. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål og fortælle dig yderligere om vores tomat- og chilismagning. Vi ser frem til at modtage din henvendelse.