Deltag i kurset
ØKOLOGISK DRIVHUSDYRKNING

Arrangementet er aflyst - kommer igen i 2021 :)

Er du interesseret i at dyrke dine egne grøntsager og dyrke dem økologisk? Så er dette kurset for dig. Her skal vi snakke om hvad man kan dyrke og hvilke muligheder der er for at dyrke økologisk. Vi taler om planter, jord og gødning og vi skal tale om hvordan man løser problemer med sygdomme og skadedyr på en bæredygtig måde uden brug kemikalier. Vi giver dig gode tips med hjem, så du er helt klar til at komme i gang med at dyrke dine egne økologiske grøntsager.

Læs mere

Deltag i kurset
DYRK OG KOK AMOK I KRYDDERURTER

Arrangementet er aflyst - kommer igen i 2021 :)

Krydderurternes verden er spændende og nuanceret og kan give et enormt løft til vores madlavning. Men hvordan lykkedes vi egentlig med krydderurterne i haven, på terrassen, i vindueskarmen eller hvor man nu dyrker? Krydderurterne har forskellige levevilkår og det skal vi lære mere om denne dag. Vi skal også bruge sanserne og lære noget om æteriske olier og indholdsstoffer i urterne.

 

Læs mere

Deltag i vores
TOMATSMAGNING 

Arrangementet er aflyst - kommer igen i 2021 :)

En dag fyldt med oplevelser! Kom og smag på vore forskellige tomatsorter, hør foredrag og meget andet! 

Læs mere

Deltag i vores
TIVOLISMAGNING

Arrangementet er aflyst :)

En dag fyldt med oplevelser! Kom og smag på vore forskellige tomat- og chilisorter, hør foredrag og meget andet! 

Læs mere

Deltag i vores
CHILISMAGNING 

Arrangementet er aflyst - kommer igen i 2021 :)

Nu bliver det HOT! En dag i chiliens tegn! Vi snakker om chiliens oprindelse, om dyrkning, pasning og pleje. Vi kommer til at stifte nærmere bekendtskab med de forskellige styrker og du lærer at bedømme styrken i chilien. Vi kommer til at smage på de helt milde og arbejder os herefter til de allerstærkeste (hvis man har lyst).

Læs mere

FOTO LOCATION

Frodig skønhed og unikt forfald! 

Vi udlejer gerne Gartneri Toftegaard’s gamle unikke stemningsfyldte trædrivhuse som foto location til produktfoto, modereportager mm. På Gartneri Toftegaard finder du en sjælden autencitet, højt til loftet og et fantastisk lysindfald gennem de store vinduespartier. Drivhusene afspejler en vifte af location muligheder, der alle er unikke på hver sin måde. Vi byder på afskallet maling, rå mure og frodighed. Gartneriets stemningsfyldte atmosfære danner flot kontrast til moderne design mm. Vi bruges af virksomheder, bureauer samt mode- og reklamefotografer.

Kontakt tina@gartneri-toftegaard.dk og få en snak om muligheder.

Læs mere

Lej Toftegaard's rammer

Brug drivhuscaféens unikke stemningsfyldte rum til vinsmagning, reception m.m. 

Vi udlejer gerne Gartneri Toftegaard’s unikke stemningsfyldte drivhuscafé til private arrangementer, som foto location til produktfoto, vinsmagning, reception, lagersalg mm. 

Kontakt cafe@gartneri-toftegaard.dk og få en snak om muligheder.

 

Læs mere

Skab dit eget 
KURSUS! 

Chilismagning/Teori omkring dyrkning og anvendelse af chili/Tomatsmagning/Krydderurtesmagning med vejledning i anvendelse. 

VI SAMMENSÆTTER GERNE KURSER EFTER ØNSKE FOR BÅDE VIRKSOMHEDER OG PRIVATE

Kurserne kan foregå i gartneriet eller ved en ønsket lokation og de kan handle om alt fra Chilismagning, teori omkring dyrkning og anvendelse af chili, tomatsmagning til krydderurtesmagning med vejledning i anvendelse. Kursernes indhold varierer alt efter sæsonen.

Skriv os en mail med dine idéer og ønsker på post@gartneri-toftegaard.dk eller ring på telefon 56217163

Læs mere

Chilismagning og andre arrangementer

Med jævne mellemrum afholder vi forskellige arrangementer inden for tomat- og chilismagning. Find næste arrangement her på siden.

Få flere informationer om tomat- og chilismagning

Har du spørgsmål til vores tomat- eller chilismagning, eller ønsker du blot yderligere informationer om vores arrangementer? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon +45 5621 7163 eller vores e-mail post@gartneri-toftegaard.dk. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål og fortælle dig yderligere om vores tomat- og chilismagning. Vi ser frem til at modtage din henvendelse.