Gartneriet - Økologiske planter


Gartneriet åbner igen d. 7. april 2017

Drivhusbutikken er gået i vinterhi.. Men Webshoppen er åben året rundt for salg af bøger, plakater, gavekort og lakridser mm. 

Der er folk på kontoret året rundt. Så der er altid mulighed for at ringe til os mandag til fredag på tlf. 56217163 eller skrive en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Ny nordisk styrke skala for chili!

Nu er den nye nordiske skala ude, dyrkede chilisorter i Danmark vurderes nu fra 0-14.

Chili frugter dyrket i Danmark er lige så stærke som dem dyrket under sydlige himmelstrøg! Et fantastisk samarbejde med Syddansk Universitet over tre år 

har testet chilifrugter dyrket på Gartneri Toftegaard. Se konklusionen her.

Økologiske planter

Hos Gartneri Toftegaard finder du et stort udvalg af økologiske planter. I vores 3500 m2 store drivhuse producerer vi alt lige fra tomatplanter til asiatiske urter. Vi producerer hovedsagligt planter til den spiselige have, men du finder også bl.a. blomster, vin, plantesække og gødning i vores sortiment. Vi har produceret planter siden 1996, og har igennem årene testet tusindvis af sorter, for netop at finde frem til de allerbedste.

Tomater, chili, krydderurter, grøntsager og spiselige blomster

Du finder et bredt udvalg af økologiske planter. Vi har et stort udvalg inden for både tomat, chili, krydderurter, spiselige blomster, squash, agurker, bønner, kål, auberginer og mange andre spændende grøntsager til den spiselige have.

Besøg vores drivhusbutik til april

Vi forhandler alle vores økologiske planter i vores drivhusbutik, som du finder på Højskolevej 5, Vedskølle nær Køge. Kom forbi drivhusbutikken og se vores store udvalg. Du har også mulighed for at bestille vores økologiske planter i vores webshop. Bestil mindst 6 planter, og få dem leveret direkte på din adresse på udvalgte datoer i foråret. Det er nemt og hurtigt. 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Modtag

Facebook

Højskolevej 5 - Vedskølle - 4600 Køge - Tlf. Gartneri 5621 7163, Netbutik og B&B Tlf. 2611 5300 - E-Mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

CVR: 18767872

Alle rettigheder forbeholdes Gartneri Toftegaard 2011 -

2017