Økologiske planter og krydderurter

Gartneriet har åbent!

Åbningstider: Hverdage kl. 10.00 - 17.30

Weekend og helligdage kl. 10.00 - 16.00

(Husk at vi lukker ned for sæsonen til oktober)

 

bler

FRUGT- OG BÆRWEEKEND

d. 24/9 og 25/9

Vi går en dejlig plantetid i møde, og i den anledning afholder vi et stort udsalg af frugttræer og bærbuske. Her vil være gode råd og vejledning, og selvfølgelig gode tilbud. Vi står klar til at hjælpe jer godt i gang. Vi har også salg af blandt andet opbinding, jord og krukker, så vi sikrer os at planterne får den bedste start. Vi har åbent begge dage fra kl. 10-16

 

CHILIKURSUS d. 17/9

Hvis du ønsker at blive klogere på chili, så der der mulighed for at komme på kursus på Gartneri Toftegaard. Lene Tvedegaard ejer og forfatter, vil holde foredrag og du kan tilmelde dig i vores netbutik ved at klikke her. Her vil du også kunne læse mere om programmet og praktisk info.

 

Store chiliplanter og lækre krydderurter

Lige nu har vi store flotte chiliplanter i alverdens former, farver og selvfølgelig i forskellige styrker. Der er en chili, for hver en smag.

Krydderurterne har efterhånden også vokset sig store og fine og de er lige klar til at blive plantet ud i bedene eller til at fylde krukkerne på terrassen. 

 

Nye CHILI Lakridser fra Johan Bülow

De længe ventede lakridser fra Johan Bülow er ankommet i drivhusbutikken. Vi har arbejdet hårdt på nye mærkater og nu er de her endelig. Helt frisk håndlavet lakrids, det er ikke til at stå for! Vi har også fået en ny variant med chokolade og chili.. Mums!

Som noget nyt kan du også bestille dem i vores netshop året rundt. Lakridserne kan du bestille lige her.

 

Nu med Ø-mærket - Økologiske planter

Vi har i mange år dyrket sprøjtefrit, og i økojord, så nu har vi taget det sidste skridt og er blevet certificeret økologer. Masser af mennesker har hjulpet os, tak for det :-) Når man som os dyrker 5-600 sorter er det en stor omgang. Natur og Erhvervsstyrelsen har aldrig før fået så lang en ansøgning til økologisk omlægning som fra os. De har været super samarbejdspartnere i processen.

Vi er glade for at få det røde Ø-mærke på vores økologiske planter og frugter, for vi har dybest set altid fulgt den økologiske tankegang. Kun ganske få sorter i vores sortiment er ændrede fordi vi nu er økologiske.

 

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Modtag

Facebook

Højskolevej 5 - Vedskølle - 4600 Køge - Tlf. Gartneri 5621 7163, Netbutik og B&B Tlf. 2611 5300 - E-Mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

CVR: 18767872

Alle rettigheder forbeholdes Gartneri Toftegaard 2011 -

2016