Økologiske planter og krydderurter

Gartneriet har har åbent!

Åbningstider: Hverdage kl. 10.00 - 17.30

Weekend og helligdage kl. 10.00 - 16.00

(weekenden d. 3. og 4. september er der kun adgang for folk med billet. pga. af smagefestival)

 

smagedag   borde

CHILI FESTIVAL 3/9 2016

TOMAT FESTVIAL 4/9 2016

Nu nærmer vi os årets store smageevent. Du får mulighed for at smage på over100 forskellige chilier eller over 80 forskellige tomater. Vær opmærksom på at dagene er opdelt i tomat og chili. Men der er mulighed for at købe en samlet weekendbillet, så du kan opleve begge dage. Der vil være stader og en masse smagsprøver på forskellige delikatesser. Stort plantesalg, foredrag og meget andet! Læs mere om det her eller køb din billet her på billetto.dk

 

Store chiliplanter og lækre krydderurter

Lige nu har vi store flotte chiliplanter i alverdens former, farver og selvfølgelig i forskellige styrker. Der er en chili, for hver en smag.

Krydderurterne har efterhånden også vokset sig store og fine og de er lige klar til at blive plantet ud i bedene eller til at fylde krukkerne på terrassen. 

 

Nye CHILI Lakridser fra Johan Bülow

De længe ventede lakridser fra Johan Bülow er ankommet i drivhusbutikken. Vi har arbejdet hårdt på nye mærkater og nu er de her endelig. Helt frisk håndlavet lakrids, det er ikke til at stå for! Vi har også fået en ny variant med chokolade og chili.. Mums!

Som noget nyt kan du også bestille dem i vores netshop året rundt. Lakridserne kan du bestille lige her.

 

Nu med Ø-mærket - Økologiske planter

Vi har i mange år dyrket sprøjtefrit, og i økojord, så nu har vi taget det sidste skridt og er blevet certificeret økologer. Masser af mennesker har hjulpet os, tak for det :-) Når man som os dyrker 5-600 sorter er det en stor omgang. Natur og Erhvervsstyrelsen har aldrig før fået så lang en ansøgning til økologisk omlægning som fra os. De har været super samarbejdspartnere i processen.

Vi er glade for at få det røde Ø-mærke på vores økologiske planter og frugter, for vi har dybest set altid fulgt den økologiske tankegang. Kun ganske få sorter i vores sortiment er ændrede fordi vi nu er økologiske.

 

Find dine økologiske planter her

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Modtag

Facebook

Højskolevej 5 - Vedskølle - 4600 Køge - Tlf. Gartneri 5621 7163, Netbutik og B&B Tlf. 2611 5300 - E-Mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

CVR: 18767872

Alle rettigheder forbeholdes Gartneri Toftegaard 2011 -

2016