Arrangementer: Chilifestival

Med jævne mellemrum afholder vi forskellige arrangementer inden for tomat- og chilismagning. Vi er i fuld gang med at planlægge vores store events 2017

Chilifestival er fastsat til Lørdag d. 16. september 2017

Se mere her.

Bliver afholdt på Gartneri Toftegaard, Højskolevej 5 Vedskølle, 4600 Køge

Køb din billet hos billetudbyderen Billetto her

Chilifestivalen byder på masser af chilipower! Kom til chilismagning og smag over 100 forskellige chilisorter i alle styrker inklusiv verdens stærkeste chili.  Du får lov til at være dommer og får mulighed for at bedømme vores chilier. Der vil også være foredrag om dyrkning og anvendelse af chili samt mulighed for at købe en masse chiliplanter, chilisaucer, chililakrids og andre delikatesser. Der severes gourmetsmagsprøver. Det bliver helt sikkert en chilismagning, du sent vil glemme!

 

Husk også 'Gardentour'

Er du vild med haver og botaniske oplevelser? I så fald er gardentour.dk noget for dig. Gardentour.dk er en sammenslutning af 6 specielle steder, hvor havn står i fokus - deriblandt også Gartneri Toftegaard - i det syd-østsjællandske. Her kan du finde inspiration til haven og opleve en masse usædvanlige planter. Læs mere på gardentour.dk

Få flere informationer om tomat- og chilismagning

Har du spørgsmål til vores tomat- eller chilismagning, eller ønsker du blot yderligere informationer om vores arrangementer? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon 56 21 71 63 eller vores e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål og fortælle dig yderligere om vores tomat- og chilismagning. Vi ser frem til at modtage din henvendelse. 

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Modtag

Facebook

Højskolevej 5 - Vedskølle - 4600 Køge - Tlf. Gartneri 5621 7163, Netbutik og B&B Tlf. 2611 5300 - E-Mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

CVR: 18767872

Alle rettigheder forbeholdes Gartneri Toftegaard 2011 -

2017