Aftaleindgåelse

Bestilling:

Det er muligt at bestille fra 6 planter og opefter. Vi pakker i kasser med op til 10 planter. Skal man derfor udnytte forsendelsesomkostningerne bedst er det ved bestilling af 10 planter, 20 planter eller 30 planter og så fremdeles. Vi har valgt disse antal for at mindske forsendelsesomkostningen per plante. Er 10 planter for mange, så prøv at få andre med på ideen, og del forsendelsen.

Betaling:

Det er muligt at betale via:

1. Dankort direkte fra Gartneri Toftegaards hjemmeside. Betaling med Dankort sker automatisk til konto: reg. 4865 konto 4869038784.

2. Bankoverførsel. Pengene overføres til konto nummer: reg. 4865 konto 4869038784. Det er vigtigt at angive navn og ordre ID (som står på højre side af fakturaen) som ekstra tekst til beløbsmodtageren.

Der er ingen betaling på efterkrav.

Levering:

Planter:

Det er muligt at vælge, hvilken dato varen gerne modtages. Leveringstidspunkt er med forbehold for, at De Danske Fragtmænd kan forsinke leveringen (f.eks. 1 døgn). 

Såfremt en vare er udsolgt vil Gartneri Toftegaard forsøge telefonisk at få fat i dig som kunde for at du kan være med til at bestemme bedst mulige erstatningsvare. Kan Gartneri Toftegaard ikke få fat i kunden, vil der blive sendt bedste bud på erstatningsvare.

Boglevering og gavekort:

Vi sender bøger og gavekort ud med Post Danmark, med levering inden for en uge efter bestilling. 

Reklamationsret:

Reklamationer skal være os i hænde 24 timer efter modtagelsen af varen. Hvis varen mod forventning er beskadiget under transporten vil den selvfølgelig blive erstattet.

Fortrydelsesret:

Der er naturligvis gængs fortrydelsesret på 14 dage på varer fra Gartneri Toftegaard. Hvis kunden fortryder, skal kunden dække omkostninger til returnering af varen, og varen skal returneres i samme stand (ubetydelige skader) og mængde, som den var ved modtagelse. Vi på Gartneri Toftegaard er enige i, at det er svært at forholde sig til når det er planter det drejer sig om, så ring til os.
På telefonnummer: 56217163