Smagen af Rabarber

Bøger

SMAGEN AF RABARBER AF INGER VAABEN

Der findes omkring 80 forskellige rabarbersorter her i landet, og nogle af dem er smagsmæssigt meget bedre end andre. Smagen af RABARBER fortæller rabarberens historie og om de mange forskellige sorter, nogle bedre end andre. 16 af de bedste sorter får en detaljeret smagsvurdering.

Prøv rabarber på en ny måde! Rabarberens syrlige smag er god at sætte op mod søde jordbær, hvid chokolade, stjerneanis, fed and eller makrel, og til chutney, marmelade, saft, vin og meget andet.

Forfatteren er Inger Vaaben, økologisk rabarber- og krydderurtedyrker i sit firma Nielsen & Nielsen, der leverer urter til bl.a. NOMA. Carsten Lunding, kok og madarkitekt, har bl.a. bidraget til bogens 35 inspirerende opskrifter.

128 sider, gennemillustreret med fotos og tegninger, indbundet af forlaget Koustrup & Co.

Sider 128 sider

  • 198,00 DKK
  • Prisen er inkl. moms
+ -

Tilgængelighed: På lager

For levering af planter, skal der minimum købes 6 planter i alt!