Økologisk Drivhusdyrkning Søndag d. 26/4 2020

Søndag d. 26. april 2020 Kl. 13:00-16:00.

 

Hvad byder kurset på?

Er du interesseret i at dyrke dine egne frugter/grøntsager økologisk? Så er kurset noget for dig. Vi dykker ned i vigtige udfordringer og giver praktiske input omkring dyrkning og økologi. Vi taler om planter, jord og gødning samt om hvordan man løser problemer med sygdomme og skadedyr på en bæredygtig måde uden brug af pesticider. Du får masser af gode tips med hjem, så du er helt klar til at komme i gang med at dyrke dine egne økologiske frugter og grøntsager. Deltagere der dyrker på friland (uden drivhus) får også meget ud af at deltage i kurset.

Foredragsholder er Lene Tvedegaard, indehaver af Gartneri Toftegaard og forfatter til flere bøger.

Drivhuscafeen er åben med salg af sandwich, salat mm. så frokosten kan nydes på gartneriet før kurset. Der kan også købes øl, vand, kaffe eller te samt kage undervejs, og drivhusbutikken holder ekstra åbent efter kl. 16.00 for kursets deltagere.

Max. 20 deltagere.

Praktisk info:

Tidspunkt: Søndag d. 26. april 2020 Kl. 13:00-16:00. - Arrangementet er aflyst - kommer igen til næste år :)

Billetter koster 360 kr. og kan købes her.

OBS: Du skal printe den ordrebekræftelse som du modtager på din mail, og medbringe den på kurset, som billet.

  

 

 

                                                                               

Chilismagning og andre arrangementer

Med jævne mellemrum afholder vi forskellige arrangementer inden for tomat- og chilismagning. Find næste arrangement her på siden.

Få flere informationer om tomat- og chilismagning

Har du spørgsmål til vores tomat- eller chilismagning, eller ønsker du blot yderligere informationer om vores arrangementer? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon +45 5621 7163 eller vores e-mail post@gartneri-toftegaard.dk. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål og fortælle dig yderligere om vores tomat- og chilismagning. Vi ser frem til at modtage din henvendelse.