Økologisk Drivhusdyrkning Søndag d. 28/4 2019

Søndag d. 28. april Kl. 13:00-16:00

Hvad byder kurset på?

Er du interesseret i at dyrke dine egne grøntsager og dyrke dem økologisk? Så er dette kurset for dig. Her skal vi tale om hvad man kan dyrke og hvilke muligheder der er for at dyrke økologisk. Vi taler om planter, jord og gødning og vi skal tale om hvordan man løser problemer med sygdomme og skadedyr på en bæredygtig måde uden brug kemikalier. Vi giver dig gode tips med hjem, så du er helt klar til at komme i gang med at dyrke dine egne økologiske grøntsager.

Praktisk info:

Tidspunkt: Søndag den 28. april 2019 kl.13:00 til 16:00

Billetter koster 360 kr. og kan købes her.

OBS: Du skal printe den ordrebekræftelse som du modtager på din mail, og medbringe den på kurset, som billet.

  

 

 

                                                                               

Chilismagning og andre arrangementer

Med jævne mellemrum afholder vi forskellige arrangementer inden for tomat- og chilismagning. Find næste arrangement her på siden.

Få flere informationer om tomat- og chilismagning

Har du spørgsmål til vores tomat- eller chilismagning, eller ønsker du blot yderligere informationer om vores arrangementer? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon +45 5621 7163 eller vores e-mail post@gartneri-toftegaard.dk. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål og fortælle dig yderligere om vores tomat- og chilismagning. Vi ser frem til at modtage din henvendelse.