DYRK OG KOK AMOK I KRYDDERURTER Lørdag d. 30/5 2020

Lørdag d. 30. maj 2020 Kl. 13:00-16:00

Vi skal virkelig nørde krydderurter både mht. anvendelse og dyrkning, vi skal dufte og smage en masse forskellige sorter, en basilikum er ikke bare en basilikum ……..

Hvilken urt bruges i hvilken ret og hvordan? Vi skal nyde smagsprøver med krydderurter i mad. Vi skal bruge sanserne og lære noget om æteriske olier og indholdsstoffer i urterne og hvad de gør ved os.

Vi kigger på hvordan vi lykkes med krydderurterne i haven, på terrassen, i vindueskarmen eller hvor vi nu dyrker dem. Krydderurterne kræver forskellige levevilkår, hvilket ofte er årsagen til at nogle urter ikke slår an hjemme i køkkenhaven...

Foredragsholder er Lene Tvedegaard, indehaver af Gartneri Toftegaard og forfatter til flere bøger.

Drivhuscafeen er åben med salg af sandwich, salat mm. så frokosten kan nydes på gartneriet før kurset. Der kan også købes øl, vand, kaffe eller te samt kage undervejs, og drivhusbutikken holder ekstra åbent efter kl. 16.00 for kursets deltagere.

Max. deltagere 50.

Praktisk info:

Tidspunkt: Lørdag d. 30. maj 2020 Kl. 13:00-16:00

Billetter koster 360 kr. og kan købes her.

OBS: Du skal printe den ordrebekræftelse som du modtager på din mail, og medbringe den på kurset, som billet.

  

                                                                               

Chilismagning og andre arrangementer

Med jævne mellemrum afholder vi forskellige arrangementer inden for tomat- og chilismagning. Find næste arrangement her på siden.

Få flere informationer om tomat- og chilismagning

Har du spørgsmål til vores tomat- eller chilismagning, eller ønsker du blot yderligere informationer om vores arrangementer? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon +45 5621 7163 eller vores e-mail post@gartneri-toftegaard.dk. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål og fortælle dig yderligere om vores tomat- og chilismagning. Vi ser frem til at modtage din henvendelse.