Tomatsmagning Søndag d. 25/8 2019

Søndag d. 25. august Kl. 13:00-15:30

SMAGSPRØVER – PLANTESALG – DELIKATESSER – FOREDRAG

Kom og smag på 90 tomatsorter, hør foredraget og se planterne.

TOMATERNE er det store og altoverskyggende omdrejningspunkt denne dag! Vi skal smage, opleve planterne, diskutere dyrkning og meget mere under foredraget med Lene Tvedegaard, forfatter til flere tomatbøger. Vi skal snakke anvendelse af denne verdens mest udbredte frugt, og der er små smagsprøver med tomatoverraskelse. Vores udvalgte tomatsorter dyrker og høster vi selv, en høst vi bl.a. leverer til nogle af danmarks mest anerkendte restauranter såsom Noma, Amass, Tinggaarden & Aamanns . Vi er stolte over at arbejde med smag, og kokkene er vores nærmeste kolleger. Kom og notér hvilke sorter der er blandt dine favoritter til haven næste år, og få en lille goodiebag med hjem fra gartneriet.

Der kan købes kaffe eller te samt kage undervejs i vores drivhuscafé og drivhusbutikken er selvfølgelig åben under arrangementet.

Børn under 5 år er gratis

Praktisk info:

Tidspunkt: Søndag den 25. august 2019 kl.13:00 til 15:30

Billetter koster 150 kr. og kan købes her. Børn under 5 år er gratis. Børn mellem 6-12 år 50kr.

OBS: Du skal printe den ordrebekræftelse som du modtager på din mail, og medbringe den på kurset, som billet.

                                                                               

Chilismagning og andre arrangementer

Med jævne mellemrum afholder vi forskellige arrangementer inden for tomat- og chilismagning. Find næste arrangement her på siden.

Få flere informationer om tomat- og chilismagning

Har du spørgsmål til vores tomat- eller chilismagning, eller ønsker du blot yderligere informationer om vores arrangementer? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon +45 5621 7163 eller vores e-mail post@gartneri-toftegaard.dk. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål og fortælle dig yderligere om vores tomat- og chilismagning. Vi ser frem til at modtage din henvendelse.