Tomat & Chilismagning i Tivoli

Søndag d. 1. september mellem kl. 11:00 - 16:00

SMAGSPRØVER – PLANTESALG – DELIKATESSER – FOREDRAG

Smag på sensommeren, når Tivoli, i samarbjede med Gartneri Toftegaard, traditionen tro den 1. september inviterer til Chili & Tomatsmagning. Eftermiddagen vil, ud over smagsprøver på både tomater og chili, også byde på foredrag, salg af planter, plakater, bøger m.m. Alt sammen under kyndig vejledning fra de søde gartnere og frivillige fra Gartneri Toftegaard.

Vi håber Tivolis gæster har lyst til at være smagsdommere i bl.a den store chili-smagning, hvor man kan lave en rask lille konkurrence med sig selv, eller dem man følges med om, hvor langt man kommer op ad chili-barometerets trin. Måske har man lyst til at prøvesmage helt nye chili- og tomatsorter, som vil være at finde i Tivoli til lejligheden.

Du kan også opleve de inspirerende foredrag med Lene Tvedegaard, der fortæller om både de mange spændende tomatsorter og hvordan man får held med at dyrke dem derhjemme, samt et foredrag om chiliens historie, dyrkning og anvendelse.

Tomat & Chilismagningen afholdes i området omkring Orangeriet.

Kom og få en smagsoplevelse ud over det sædvanlige!

PS! Vi søger frivillige til at hjælpe os på dagen - hvis du vil være frivillig så kontakt tina@gartneri-toftegaard.dk

Praktisk info:

Sted: Tivoli, Plænen ved Orangeriet

Tidspunkt: Søndag den 1. september fra kl. 11:00 - 16:00.

Arrangementet er gratis for Tivoli's gæster.

                                                                               

Chilismagning og andre arrangementer

Med jævne mellemrum afholder vi forskellige arrangementer inden for tomat- og chilismagning. Find næste arrangement her på siden.

Få flere informationer om tomat- og chilismagning

Har du spørgsmål til vores tomat- eller chilismagning, eller ønsker du blot yderligere informationer om vores arrangementer? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon +45 5621 7163 eller vores e-mail post@gartneri-toftegaard.dk. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål og fortælle dig yderligere om vores tomat- og chilismagning. Vi ser frem til at modtage din henvendelse.