Chilismagning Lørdag d. 14/9 2019

Lørdag d. 14. september Kl. 13:00-15:30

SMAGSPRØVER – PLANTESALG – DELIKATESSER – FOREDRAG

Kom og smag på 100 chili sorter, hør foredrag, se planterne & smag saucerne.

Det bliver HOT! En fuldstændig nørdet dag i chiliens tegn! Start ved styrke 0 og arbejd dig opad, evt. helt op til sidste bord med styrke 14. Prøv nye testsorter & hjælp os med styrkevurdere. Oplev de mange fantastiske aromaer for forskellige chili sorter der gør en stor forskel i maden. Obs. medbring gerne selv mælk eller yoghurt til at dulme! Lene Tvedegaard, ejer af Gartneri Toftegaard og forfatter til diverse chili bøger, taler om chili dyrkning, overvintring, gødskning, chiliens oprindelse, og ikke mindst anvendelse. Hvordan bruger vi bedst chili i mad, hvordan opbevarer vi det store udbytte, hvad er den styrke for noget, og hvordan ved vi hvor stærk en chili er? Kom til en diskussion blandt kendere og nybegyndere om chili i alle afskygninger.  Find din helt rigtige chilisauce og smag nogle af de bedste, fra de milde til de ’Magna’ stærke. Og smag en overraskelse.

Kom og notér hvilke sorter der er et must for dig næste år, og få en lille plante-goodiebag med hjem fra gartneriet.

Der kan købes øl, vand, kaffe eller te samt chili kage undervejs i vores drivhuscafé og drivhusbutikken er selvfølgelig åben under arrangementet.

Børn under 5 år er gratis, 6-12 år er 50 kr.

Praktisk info:

Tidspunkt: Lørdag den 14. september 2019 kl.13:00 til 15:30

Foredrag m. Lene Tvedegaard er kl. 14-15.

Billetter koster 150,- kr. og kan købes her. Børn under 5 år er gratis. Børn mellem 6-12 år 50kr.

OBS: Du skal printe den ordrebekræftelse som du modtager på din mail, og medbringe den på kurset, som billet.

  

                                                                               

Chilismagning og andre arrangementer

Med jævne mellemrum afholder vi forskellige arrangementer inden for tomat- og chilismagning. Find næste arrangement her på siden.

Få flere informationer om tomat- og chilismagning

Har du spørgsmål til vores tomat- eller chilismagning, eller ønsker du blot yderligere informationer om vores arrangementer? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon +45 5621 7163 eller vores e-mail post@gartneri-toftegaard.dk. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål og fortælle dig yderligere om vores tomat- og chilismagning. Vi ser frem til at modtage din henvendelse.