Skab dit eget 
KURSUS!

VI SAMMENSÆTTER GERNE KURSER EFTER ØNSKE FOR VIRKSOMHEDER OG PRIVATE

Vi skræddersyer gerne et underholdende og inspirerende foredrag/rundvisning lige til dit behov med Lene Tvedegaard, forfatter og indehaver af Gartneri Toftegaard, som foredragsholder. Emnerne kunne f.eks. være:

Chilismagning - Teori omkring dyrkning og anvendelse af chili - Tomatsmagning – Krydderurtesmagning med vejledning i anvendelse.

Kurset/rundvisningen eller foredraget kan være en kombination af flere af ovenstående.

Hvor: Kurset eller foredraget kan foregå både ude hos Jer eller på Gartneri Toftegaard (kurset kan også afholdes på engelsk).

Hvis det ønskes, kan vi tilknytte vores skønne grønne og utroligt stemningsfyldte drivhuscafé til arrangementet. Der er plads til 50 personer i caféen og rummet kan bruges til internt møde, frokost kombineret med rundvisning eller middag om aftenen. Mad kan komme udefra eller laves på stedet – lad os sammen finde den bedste løsning.

Skriv os en mail med dine idéer og ønsker på post@gartneri-toftegaard.dk eller ring på telefon 56217163

 

  

 

 

                                                                               

Chilismagning og andre arrangementer

Med jævne mellemrum afholder vi forskellige arrangementer inden for tomat- og chilismagning. Find næste arrangement her på siden.

Få flere informationer om tomat- og chilismagning

Har du spørgsmål til vores tomat- eller chilismagning, eller ønsker du blot yderligere informationer om vores arrangementer? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon +45 5621 7163 eller vores e-mail post@gartneri-toftegaard.dk. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål og fortælle dig yderligere om vores tomat- og chilismagning. Vi ser frem til at modtage din henvendelse.